Kodėl verta pirkti puokštę internetu?

Negalite atsidžiaugti gėlėmis, kurios praskaidrina ne tik nuotaiką, bet ir namų interjerą? Gėlės į namus šiandien tampa vis populiaresnė paslauga, kuria ypatingai naudojasi žmonės gyvenantys užsienyje ir norintys nustebinti savo artimuosius. Ar žinojote, kad šis pirkimo būdas turi ir nemažai privalumų? Apie juos skaitykite žemiau:

#1 Patogumas ir laikas

Patogumas ir laikas – svarbiausi gėlių pirkimo internetu pranašumai. Gyvename laike, kuriame pirkti internetu dar niekada nebuvo taip lengva. Užsisakę puokštę internetinėje parduotuvėje sutaupysite laiko. Pateikti užsakymą galite tiesiog būdami namuose ar biure ir visa tai užtruks vos kelias minutes! Užsisakydami gėles visuomet galite pasirinkti tikslų puokštės įteikimo adresą bei konkretų pristatymo laiką.

#2 Gėlių šviežumas

Galbūt nustebsite, bet pirkdami gėles internetu galite tikėtis, kad gausite šviežesnes gėles, negu parduotuvėje. Nuo pat pradžių daug dėmesio skyrėme gėlių šviežumui ir iki šiol stengiamės kiekvieną sezoną atrinkti tik geriausias gėles.

#3 Visada pasiekiama

Atvirkščiai nei tradicinės gėlių parduotuvės, kurios dirba tik numatytu laiku, galite gėles užsisakyti internetu bet kuriuo paros metu, būnant bet kurioje pasaulio vietoje. O esant karantinui, ši paslauga tikrai labai pagelbėja. 

#4 Saugus ir nemokamas pristatymas 

Saugus gėlių pristatymas šiuo metu ypač svarbus. Stengiamės prisitaikyti prie esamos situacijos ir garantuojame ne tik greitą, bet ir saugų pristatymą. Taip pat nemokamas gėlių pristatymas į namus – puiki alternatyva tiems, kurie negali nuvykti į parduotuvę patys.

#5 Maloni staigmena

Norite nustebinti savo mylimą žmogų malonia staigmena? Tokiu atveju siūlome pasinaudoti galimybe ir užsisakyti puokštę pas mus, nes mes pasirūpinsime jūsų užsakymu, nuo pristatymo iki mielos asmeninės jūsų žinutės. Pažadame, bus tikrai malonus siurprizas!

Nieko nelauk ir nustebink artimąjį jau dabar!  

 

Kodel puokste verta pirkti internetu?

 

Rašyti komentarą

Turėkite omenyje, kad prieš paskelbiant komentarus, jie turi būti patvirtinti