Botanikas. Kas mes esame ir kas mums svarbu?

Labas – džiaugsmingai sako visa Botaniko komanda iš ilgai laukto pirmojo blogo. Norime, jus supažindinti su išskirtinio dizaino gėlių puokštėmis ir to kas slypi už jų. Esame jauna, energinga ir veikli komanda, užsidegusi kurti unikalias gėlių kompozicijas, norime dalintis žiniomis bei grožiu su jumis. Mūsų bloguose rasite ne tik naudingos, bet ir įdomios informacijos apie naujausias gėlių tendencijas, derinimą namų interjere ar gėlių dovanojimo etiketą. Pažadame, bus tikrai įdomu!

Kodėl Botanikas? Mes mylime gamtą ir kiekvieną kartą kurdami naujas puokščių kompozicijas stengiamės atrasti kažką įdomaus, naujo ir savito slypinčio gamtos grožyje. Mūsų kūryba – žaidimas su skirtingais žiedais, augalais ir jų deriniais. Norėjome būti pirmieji, kurie galėtų savo klientams pasiūlyti puokštes iš pievose užaugintų gėlių, nes mums artimas mus supantis gamtos natūralumas. Botanikas – apie augalus, estetiką ir kokybę.

pievų gėlės

Mums ypač svarbus kokybiškas ir greitas aptarnavimas. Norime, kad klientams būtų paprasta apsipirkti mūsų internetinėje parduotuvėje ir vadovaujamės posakiu „Mažiau yra daugiau“ todėl šiuo metu siūlome 6 puokštes (priklauso nuo sezono) su detalia informacija, kurias užsisakyti galėsite vos per kelias minutes. Mūsų pakuočių dizainai puikiai atskleidžia kiekvienos puokštės individualų grožį, nes esame itin reiklūs detalėms ir kokybei. Daug dėmesio skiriame gėlių šviežumui, todėl kiekvieną sezoną atrenkame tik geriausias sezono gėles ir kuriame išskirtinius jų derinius.

Gera stebėti, kokias nepaprastas emocijas gali sukelti maža gėlių puokštė, todėl mūsų tikslas ateityje ir toliau puoselėti ir atskleisti jums gamtos sukurtą magiją.

Rašyti komentarą

Turėkite omenyje, kad prieš paskelbiant komentarus, jie turi būti patvirtinti